Vlamboog is zowel A-merk producent als internationaal handelshuis met een uitgebreid pakket aan producten en diensten voor veiligheid op iedere werkvloer. Wij produceren en distribueren persoonlijke beschermingsmiddelen en producten voor de lasindustrie. Producten die bijdragen aan een efficiëntere, aangenamere en veiligere werkomgeving.

Merkwaarde

Niet alleen de kwaliteit en de breedte van ons assortiment, maar vooral ook de kwaliteit van onze service wordt door onze partners gewaardeerd. Ondernemen, ondersteunen en ontzorgen, dáár gaat het om. Wij beschouwen onszelf liever als jouw partner dan als jouw leverancier. Wij zijn gericht op een lange termijn relatie met onze dealers en wederverkopers en daar handelen wij ook naar. Het gaat om net dat stapje extra als je ons nodig hebt. Uiteindelijk gaat het erom dat Vlamboog je de kans biedt om jouw eindklant optimaal te bedienen met een goede ondersteuning en een passende prijs-kwaliteitsverhouding. De service naar onze dealers toe gaat daarom verder dan alleen een correcte behandeling van aanvragen en orders. Onze Account managers en onze Customer Service ondersteunen je bij de inrichting van je winkel of showroom, staan open voor je ideeën met betrekking tot promotionele acties, geven producttrainingen en beursondersteuning en bieden folders, brochures of digitaal materiaal voor je website en webshop. Ben je op zoek naar nieuwe producten of heb je bepaalde prijs- of leveringsgaranties nodig? Alles is bespreekbaar!

Op locatie

Wil je op meerdere locaties wereldwijd door ons bediend worden? Decennia aan export ervaring op tientallen landen garanderen een correcte logistieke afhandeling door Vlamboog.

Kwaliteit

Vlamboog is ISO 9001 gecertificeerd. Vrijwel al onze producten worden direct uit voorraad geleverd. Het zorgen en controleren dat producten voldoen aan alle geldende wetgeving en normeringen, staat daarbij bovenaan onze agenda.