Soudaflex is een gerenommeerd merk dat een breed scala aan hoogwaardige slangen aanbiedt voor verschillende toepassingen. De gehele maand november zijn de slangen van Soudaflex in de aanbieding. Vraag je accountmanager voor meer informatie.


  1. Soudaflex Zuurstofslang Blauw 1/4 inch: De Soudaflex zuurstofslang in blauw is speciaal ontworpen voor het veilig en efficiënt transport van zuurstof. Met een diameter van 6,3 x 6,13 mm, biedt deze slang een betrouwbare en lekvrije verbinding. De slang is toepasbaar voor verschillende industrieën.
  2. Soudaflex Gasslang Rood 9x16mm: De rode Soudaflex gasslang, met een diameter van 9×16 mm, is ideaal voor het transport van gassen. Deze slang is bestand tegen hoge druk, waardoor het een uitstekende keuze is voor uiteenlopende industriële toepassingen.
  3. Soudaflex Propaanslang 8x15mm: De Soudaflex propaanslang met een diameter van 8×15 mm is ontworpen om veilig propaan te transporteren.
  4. Soudaflex Tweelingslang 1/4 x 1/4 inch: Deze tweelingslang, met een maat van 6,3 x 6,13 mm, is perfect voor toepassingen waarbij twee gassen of vloeistoffen gelijktijdig moeten worden getransporteerd. Het biedt een efficiënte en gecontroleerde doorvoer, wat het geschikt maakt voor diverse industriële behoeften.
  5. Soudaflex Tweelingslang 1/4 x 3/8 inch: Deze tweelingslang, met een maat van 6,3 x 9,5 mm, is perfect voor toepassingen waarbij twee gassen of vloeistoffen gelijktijdig moeten worden getransporteerd. Het biedt een efficiënte en gecontroleerde doorvoer, wat het geschikt maakt voor diverse industriële behoeften.
  6. Soudaflex Tweelingslang 3/8 x 3/8 inch: Deze tweelingslang, met een maat van 9,5 x 9,5 mm, is perfect voor toepassingen waarbij twee gassen of vloeistoffen gelijktijdig moeten worden getransporteerd. Het biedt een efficiënte en gecontroleerde doorvoer, wat het geschikt maakt voor diverse industriële behoeften.

Soudaflex is een uitstekend merk als het gaat om kwaliteit. Alle slangen van Soudaflex voldoet aan de ISO 3821 norm.

maandactie november