Een mooie selectie Tegera lashandschoenen is nog t/m 31 oktober 2022 scherp geprijsd! De Tegera 19126A130A én 134 lashandschoenen zijn in september en oktober allemaal sterk in prijs verlaagd. Bekijk de handschoenen in onze webshop.

TEGERA 19:

De Tegera 19 lashandschoenen bieden goede bescherming tegen verbranden. Dankzij de katoenen Jersey binnenvoering wordt transpiratie goed gereguleerd. De flexibele splitnerf van rundsleer zorgt er voor dat de handschoenen de hele dag comfortabel te dragen zijn. De Tegera 19 handschoenen hebben versterkte naden voor extra duurzaamheid en zijn elastisch bij de pols voor een betere pasvorm.

TEGERA 126A:

De Tegera 126A is de industrienorm voor lederen TIG lashandschoenen. Dankzij hoogkwalitatief volnerf geitenleer zijn de handschoenen zowel superieur in comfort als in flexibiliteit. De lashandschoenen zijn 0,7 mm dun en niet gevoerd, voor extra gevoel en precisie. Het lange manchet biedt daarbij extra bescherming tegen spatten gesmolten materiaal. Elastisch bij de pols voor een betere pasvorm. KEVLAR® naden voor extra duurzaamheid.

TEGERA 130A:

De Tegera 130A lashandschoenen zijn las- en hittebestendig. De handschoenen zijn niet gevoerd, 0,7-0,9 mm volnerf geitenleer, Cat. III, en weerstaan contacthitte tot 100°C. De Tegera 130A handschoenen beschikken over een versterkte wijsvinger en versterkte naden. Je kunt ze goed gebruiken voor algemene werkzaamheden.

TEGERA 134:

De Tegera 134 zijn hoogwaardige las- en snijbeschermingshandschoen voor zware klussen. Het dunne volnerf geitenleer zorgt voor uitstekende gevoeligheid. KEVLAR® voering aan de binnenzijde voor extra hitte- en snijbescherming. Het leer is speciaal behandeld voor werk in licht vochtige of olieachtige omstandigheden. De elastische pols zorgt voor een betere pasvorm. De KEVLAR® naden en zwarte kleur bieden extra duurzaamheid en een langere levensduur.