Onze merknaam Vlamboog vertegenwoordigt de door Vlamboog zelf in Nederland geproduceerde electrodenhouders, gutstangen, koppelingen en aardklemmen. Onder de paraplu-merknaam “Vlamboog” vallen de merknamen waaronder de elektrodenhouders en gutstangen wereldwijd bekend staan: voor electrodehouders zijn dit Samson, Optimus, Progress en Victory. Voor gutstangen en complete gutssets is dit Flair. Wij produceren onze ‘Vlamboog-made’ producten tevens onder private label voor wereldwijd actieve OEM-klanten.

Onze elektrodenhouders: Een betrouwbare handdruk tussen metaal en vuur

Bij Vlamboog begrijpen we dat de kwaliteit van een lasverbinding begint met een betrouwbare elektrodenhouder. Daarom hebben we toegewijd onderzoek en ontwikkeling gestoken in het creĆ«ren van elektrodenhouders die niet alleen duurzaam zijn, maar ook een nauwkeurige stroomgeleiding garanderen. Of je nu een doorgewinterde lasser bent of net begint, onze elektrodenhouders bieden de perfecte grip voor een soepele laservaring. 

Gutstangen: Vlamboog’s instrumenten van creativiteit 

Voor de kunstenaar in elke lasser zijn onze gutstangen ontworpen om creativiteit te ontketenen. Met de precisie van Vlamboog’s gutstangen worden metaaloppervlakken moeiteloos omgevormd tot kunstwerken.  

Koppelingen: Duurzame en betrouwbare verbindingen 

Een sterke lasverbinding is afhankelijk van de kwaliteit van de koppelingen, en bij Vlamboog nemen we deze verantwoordelijkheid serieus. Onze koppelingen zijn ontworpen met het oog op duurzaamheid en betrouwbaarheid, zodat ze de tand des tijds kunnen doorstaan. Of het nu gaat om grote industriĆ«le projecten of ambachtelijk werk, Vlamboog koppelingen vormen de onzichtbare maar onmisbare schakel in elke lasopdracht. 

Aardklemmen: Stevig verankerd in veiligheid 

Veiligheid staat voorop bij Vlamboog, en onze aardklemmen zijn het bewijs van deze toewijding. Elke aardklem is ontworpen om een stevige grip te bieden, niet alleen op het werkstuk maar ook op de gemoedsrust van de lasser. Met onze aardklemmen ben je verzekerd van een solide verbinding met de aarde, waardoor risico’s tot een minimum worden beperkt. 

Vlamboog: Vertrouw op het beste, gemaakt in Nederland 

Bij Vlamboog zijn we meer dan alleen een producent van lastechnische apparatuur; we zijn bewakers van vakmanschap en toewijding. Kies voor Vlamboog en kies voor het beste van Nederlands vakmanschap, waar passie, precisie en innovatie samenkomen om laswerk naar nieuwe hoogten te tillen. Ontdek onze producten en ervaar zelf de vurige kracht van Vlamboog.