My-T-Gear is een eigen lijn die aantoont dat hoogwaardige kwaliteit en betaalbaarheid wel degelijk hand in hand kunnen gaan.


My-T-Gear is een merk voor persoonlijke beschermingsmiddelen. Om de beste productkwaliteit te kunnen hanteren we strenge normen, zijn al onze producten ontworpen door experts en getest door professionele gebruikers. Ook voldoen als onze producenten aan de door ons opgestelde Code of Ethics. De My-T-Gear collectie bestaat uit een geselecteerd aantal artikelen per productgroep. In iedere groep tref je beschermingsmiddelen aan die aansluiten bij het risico waaraan de gebruiker wordt blootgesteld tijdens het werk. Zo houden we het assortiment zo overzichtelijk mogelijk.

Het assortiment van My-T-Gear heeft een heel aantal voordelen:

  • Overzichtelijk assortiment;
  • Goede kwaliteit tegen een aantrekkelijke prijs;
  • Gemaakt door de beste fabrikanten ter wereld.

Naast hoge eisen op het gebied van productkwaliteit, hanteren we strenge normen voor ethiek, sociale verantwoordelijkheid en duurzaamheid bij onze fabrikanten. Al onze producenten voldoen aan een specifiek door ons opgestelde Code of Ethics. Dit houdt in dat onze fabrikanten onder alle omstandigheden de geldende wetten en geldende internationale, Europese en/of lokale wetten en regels naleven met betrekking tot hun activiteiten, producten, diensten en de landen waarin ze actief zijn. Dit geldt op het gebied van mensenrechten, arbeidsomstandigheden, milieu en duurzaamheid, productkwaliteit, integer zaken doen, vertrouwelijkheid en gegevensbescherming. Bovendien zijn al onze producten gecertificeerd door Europese Notified Bodies.

Productgroepen My-T-Gear

Oogbescherming

Voor eigen veiligheid is het belangrijk om ervoor te zorgen dat veiligheidsbrillen correct en consequent worden gedragen. Om het draagcomfort van de brillen te vergroten, heeft My-T-Gear zich gericht op het ontwikkelen van brillen die een perfecte pasvorm hebben om daarmee het comfort van de drager te waarborgen.

Adembescherming

De stofmaskers van My-T-Gear voldoen allemaal aan de Europese norm EN 149:2001 met aanvulling A1:2009. De stofmaskers zijn onderhoudsvrij en bedoeld voor eenmalig gebruik. De stofmaskers zijn in te delen in drie categorieën: FFP1, FFP2 en FFP3. Hoe hoger het nummer des te hoger de beschermingsfactor (NPF).

Handbescherming

Tijdens het arbeidsproces kunnen handen aan allerlei risico’s bloot worden gesteld. Denk hierbij aan het schaven, snijden of scheuren van de huid. Of het in contact komen met elektriciteit, chemicaliën of micro-organismen. Geen wonder dat handletsel nog steeds het meest voorkomende type letsel is. Voldoende reden om je handen dus goed te beschermen. My-T-Gear heeft een aantal beschermende handschoenen in het assortiment tegen geringe en middelzware risico’s.

Bij My-T-Gear streven we ernaar om innovatieve oplossingen te bieden die aansluiten bij de behoeften van de gebruikers. Of het nu gaat om veiligheidsbrillen, gehoorbescherming, handschoenen of andere beschermingsmiddelen, elk artikel van My-T-Gear is vervaardigd conform en getest op de toepasselijke normen.

My-T-Gear is een betrouwbaar merk dat kwalitatief goede producten aanbiedt voor een betaalbare prijs. Vlamboog is in de markt een toonaangevende leverancier van My-T-Gear. Wil je meer informatie of dealer worden? Neem dan hier contact op!