Maak kennis met de productlijn van Multi Vision! Multi Vision omvat een lijn aan actieve en passieve lashelmen. In het verlengde hiervan staat de naam Multi C’Air voor onze TH3-gekeurde verse-luchtsystemen, die veelal in combinatie met Multi Vision verse-lucht-helmen worden geleverd. In de documentatie op onze website lichten we de lashelmen toe. Onze Multi Vision helmen zijn te combineren met de Multi C’Air verse-luchtsystemen. Onze collectie lashelmen en toebehoren kun je eenvoudig bekijken in onze webshop. Hier tonen we ook losse onderdelen zoals helmschalen, glashouders en helmadapters.


Multi Vision producten

Multi Vision is een zeer betrouwbaar merk dat zich heeft bewezen als een toonaangevende leverancier van las- en veiligheidsproducten. Met meer dan 25 jaar ervaring in de lasbranche heeft Multi Vision een uitstekende expertise ontwikkeld en heeft het bedrijf een uitstekende reputatie opgebouwd als een betrouwbare partner.

Nieuwe serie Multi Vision helmen

Multi Vision biedt 2 verschillende helmen aan waaronder de Hybrid en de Grind. De Multi Vision Hybrid, is voorzien van een opklapvenster en behoort tot de nieuwste lijn producten. De helmen van Multi Vision zijn ontwikkeld en worden uitgebracht door Vlamboog. De bestaande reeks gaat al bijna 25 jaar mee. De nieuwe serie (naast de Hybrid is er ook de Multi Vision Grind, zonder opklapvenster) is desondanks op vele fronten verbeterd. Zo is het zichtvenster maar liefst 16% groter geworden (van 44 x 98 mm naar 50 x 100 mm). Verder is er aan de vorm gesleuteld voor een betere geleiding van lasrook langs de helm.

Multi Vision Hybrid

De Multi Vision Hybrid is een hybride model waarmee je zowel kunt lassen als slijpen. Medehierom is de helm uitstekend geschikt voor veeleisende laswerkzaamheden en slijpprocessen.

Deze lashelm is verkrijgbaar in uitvoeringen met en zonder opklapbaar venster. Het ontwerp van de Multi Vision lashelm biedt optimale bescherming voor het gezicht, de hals, de oren en de borst tegen rondvliegende lasspatten en warmtestraling.

Multi Vision

Multi Vision grind

Een andere helm in de huidige lijn van Multi Vision is de Multi Vision Grind. Deze helm is ontworpen met jouw veiligheid en comfort in gedachten. De helm is voorzien van een transparant vizier, dat het zicht niet belemmert en tegelijkertijd bescherming biedt tegen slijpstof en -deeltjes. De Multi Vision Grind biedt niet alleen bescherming voor uw ogen en gezicht, maar ook voor uw nek en oren. De lashelm is namelijk te koppelen aan een nekflap en oorkappen.

MultiVision Multi C’Air: Nieuwe luchtsystemen

Met de komst van de lashelmen zijn er ook nieuwe luchtsystemen ontwikkeld. Luchtsystemen bij lassen zijn van groot belang om de luchtkwaliteit te waarborgen tijdens het lassen. Tijdens het lassen komen namelijk schadelijke dampen en gassen vrij die ingeademd kunnen worden door de lasser en anderen in de omgeving. Het gebruik van luchtsystemen kan helpen om deze schadelijke stoffen af te voeren en de lucht in de werkomgeving te zuiveren.

Multi C’Air III

De Multi C’Air III filtert de luchttoevoer naar de helm. De batterij gaat 8 uur mee en met tril- en geluidssignalen wordt de gebruiker gewaarschuwd als de filters verzadigd raken. Daarnaast is er ook een Heavy Duty batterij beschikbaar voor een werkduur van maar liefst 12 uur. Multi C’Air Flow is een gecertificeerd systeem waarbij via aansluiting op een compressor of luchtgeleidingssysteem overdruk in de helm wordt gecreëerd. De helmen bieden TH2 beschermingsgraad wat de op één na hoogste klasse is. Ondanks de sterk verbeterde kwaliteit, blijft de prijs van de helm uiterst concurrerend. De verbeterde true color cassette biedt optimaal zicht op het smeltblad, door het beeld helderblauw te kleuren. Bekijk de collectie van Multi Vision verse luchtsystemen van Multi C’Air in onze webshop

Nieuwe Multi Vision Lijn

Multi C’air IV

Binnenkort meer informatie

Multi Vision Clear View

Binnenkort meer informatie

Waarom kiezen voor Multi Vision:

Voor lassers is het van groot belang om de juiste bescherming, comfort en efficiëntie te hebben bij hun veelsoortige en soms complexe lasprocessen. Belangrijk is dat de lasuitrusting aan hoge eisen voldoet om te kunnen zorgen voor een veilige en productieve werkomgeving.

Multi Vision is een zeer betrouwbare partner met meer dan 25 jaar ervaring in de branche en biedt producten aan van uitstekende kwaliteit. Verder verkopen wij niet alleen de producten van Multi Vision, maar hebben we een veel breder assortiment en kunnen we ook alle andere toebehoren leveren.

Daarnaast biedt Multi Vision uitstekende support aan zijn klanten. Het bedrijf heeft een team van deskundige medewerkers die klaar staan om jouw vragen te beantwoorden. Hierdoor ben je er zeker van zijn dat je altijd de ondersteuning krijgt die je nodig hebt.

Ben je benieuwd naar wat wij kunnen betekenen? Neem dan contact op!

MULTI VISION lashelm