Multi Vision omvat onze lijn aan actieve en passieve lashelmen. In het verlengde hiervan staat de naam Multi C’Air voor onze TH2-gekeurde verse-luchtsystemen, die veelal in combinatie met Multi Vision verse-lucht-helmen worden geleverd. In de documentatie op onze website lichten we de nieuwe lashelmen toe. Deze zijn te combineren met de Multi C’Air verse-luchtsystemen. Onze collectie lashelmen en toebehoren kun je eenvoudig bekijken in onze webshop. Hier tonen we ook losse onderdelen zoals helmschalen, glashouders en helmadapters.

Nieuwe serie Multi Vision helmen

De Multi Vision Hybrid, die is voorzien van een opklapvenster, behoort tot de nieuwste lijn producten. De helmen van Multi Vision zijn ontwikkeld en worden uitgebracht door Vlamboog. De bestaande reeks gaat al bijna 25 jaar mee. De nieuwe serie (naast de Hybrid is er ook de Multi Vision Grind, zonder opklapvenster) is desondanks op vele fronten verbeterd. Zo is het zichtvenster maar liefst 16% groter geworden (van 44 x 98 mm naar 50 x 100 mm). Verder is er aan de vorm gesleuteld voor een betere geleiding van lasrook langs de helm.

Helmen Multi Vision

Nieuwe luchtsystemen

Met de helm zijn ook nieuwe luchtsystemen ontwikkeld. De Multi C’Air III filtert de luchttoevoer naar de helm. De batterij gaat 8 uur mee en met tril- en geluidssignalen wordt de gebruiker gewaarschuwd als de filters verzadigd raken. Daarnaast is er ook een Heavy Duty batterij beschikbaar voor een werkduur van maar liefst 12 uur. Multi C’Air Flow is een gecertificeerd systeem waarbij via aansluiting op een compressor of luchtgeleidingssysteem overdruk in de helm wordt gecreëerd. De helmen bieden TH2 beschermingsgraad wat de op één na hoogste klasse is. Ondanks de sterk verbeterde kwaliteit, blijft de prijs van de helm uiterst concurrerend. De verbeterde true color cassette biedt optimaal zicht op het smeltblad, door het beeld helderblauw te kleuren. Bekijk de collectie verse luchtsystemen van Multi C’Air in onze webshop.