Energizer produceert batterijen met de langste levensduur ter wereld. Een betrouwbare energiebron voor al je apparaten. Daarbij is Energizer marktleider op het gebied van draagbare verlichting.

Batterijen

Energizer heeft in de voorhoede van de batterij-industrie gestaan sinds de uitvinding van ’s werelds eerste consumentenbatterij in 1896. De geest van innovatie, gekoppeld aan de niet aflatende inzet voor prestaties en verantwoordelijkheid, is wat Energizer de toonaangevende fabrikant van huishoudbatterijen heeft gemaakt, evenals het nr. 1 verkopende merk van speciale en oplaadbare batterijen wereldwijd. Van alledaagse alkalinebatterijen en duurzame Max batterijen van hoge kwaliteit met PowerSeal technologie, tot prestatiegerichte lithiumbatterijen waarvan bewezen is dat het ’s werelds langste AA en AAA producten zijn, van de ongeëvenaarde kwaliteit van speciale batterijen tot het optimale vermogen van oplaadbare cellen, Energizer geeft je positieve energie waar je op kunt vertrouwen.

Verlichting

Het doel van Energizer is om het leven van mensen te verrijken door middel van licht, door de weg te wijzen met inzicht en innovatie. Energizer is een industrieleider in draagbare verlichting sinds zij ’s werelds eerste draagbare zaklamp uitvonden in 1898. Al meer dan 100 jaar heeft Energizer prestaties en efficiëntie naar een hoger niveau getild met een unieke focus op consumenten. Het portfolio voldoet aan al je verwachtingen met producten die duurzaam, betrouwbaar en gebruiksvriendelijk zijn. Energizer biedt een breed scala aan verlichtingsoplossingen, van je meest fundamentele behoeften thuis, tot de meest uitdagende outdoor en professionele omgevingen. De aanpak is gericht op verantwoordelijkheid, het creëren van oplossingen met de mens en de planeet in gedachten. Overal ter wereld richt Energizer zich op hernieuwbare verpakkingsmaterialen en hebben ze de hoeveelheid plastic al met meer dan 90% verminderd.

Eenvoudige oplossingen voor een on-the-go wereld vol technologie en connectiviteit

Sinds Energizer in 1896 ’s werelds eerste batterij voor consumenten en twee jaar later de allereerste zaklamp creëerde, is het hun missie geweest om te innoveren met zowel prestaties als verantwoordelijkheid in het achterhoofd, om je energie te geven die je kunt gebruiken en waarop je kunt vertrouwen. Energizer is actief in meer dan 160 landen over de hele wereld en gebruikt je frisse perspectieven om producten voortdurend te verbeteren. Van de producten die ze maken tot de wereldwijde initiatieven die ze ondersteunen, ontwerpen ze met een focus op mensen en de planeet, zodat je een positieve en krachtige impact kunt hebben op de wereld om je heen door meer te doen, te genieten en te bereiken dan ooit tevoren.

Kijk voor meer informatie op de website van Energizer.