Ejendals is een Zweeds familiebedrijf dat is uitgegroeid tot een toonaangevende Europese producent van de hoogste kwaliteit hand- en voetbescherming, in de markt bekend onder de merknamen JALAS® en TEGERA®. Ejendals is gespecialiseerd in het ontwikkelen, produceren en op de markt brengen van hoogwaardige veiligheidsproducten die zowel handen als voeten beschermen en zo bijdragen aan een veiliger dagelijks leven op tienduizenden werkplekken over de hele wereld.

Het doel van Ejendals is om de innovatieve veiligheidsbeweging te versterken ter verbetering van mensen en de planeet. Deze innovatie is dan ook de drijvende kracht achter de kwaliteit en expertise. Ejendals doet dit door veiligheidsproducten van wereldklasse voor handen en voeten te distribueren en door de kennis en het begrip van hand- en voetbescherming te verbeteren. Zodoende dragen ze bij aan de winstgevendheid van jou en je bedrijf.

Ejendals inkopen? Wij als Vlamboog zijn leverancier!

TEGERA®-veiligheidshandschoenen

Met een diepgaand inzicht in materialen en ergonomie maakt Ejendals van functionele handschoentechnologie een wetenschap en creëren ze een reeks innovatieve handschoenen die geweldig aanvoelen om te dragen, betere bescherming bieden en, belangrijker nog, meer mensen veilig naar huis sturen na een dag hard werken. Veiligheid en comfort in combinatie met een eigentijds ontwerp zijn vanaf het begin af aan het handelsmerk geweest van Ejendals. De collectie omvat onder andere:

  • Handschoenen met impactbescherming
  • Snijbestendige armbeschermers
  • Dynamic Strength handschoenen voor werkzaamheden in (zeer) koude omstandigheden
  • ESD- en ATEX-beschermende handschoenen

JALAS®-veiligheidsschoenen

De hoogwaardige veiligheidsschoenen van Jalas zijn gericht op het creëren van een veiligere werkdag zonder letsel, waardoor de algehele gezondheid en het welzijn van zowel werknemer als werkgever worden verbeterd. JALAS®-veiligheidsschoenen staan voor kwaliteit, comfort en veiligheid – en dat al sinds 1916. Het verhaal van JALAS® begon in het plaatsje Jokipii in Finland – nog steeds de trotse thuisbasis van ontwerp, ontwikkeling en productie. Nieuwe producten van JALAS moeten voldoen aan een uitgebreide reeks van testen en eisen voordat ze worden uitgebracht. Jalas biedt een ruim assortiment veiligheids- en beroepsschoenen aan met hoogwaardige technologie, De collectie omvat onder andere:

  • Winterschoenen
  • Sportschoenen
  • Lasschoenen
  • Heavy duty schoenen voor bijvoorbeeld ijs, olie of hitte

Kijk voor meer informatie op de website van Ejendals. Bekijk ook onze documentatie over Hand- en Voetbescherming.

Ejendals