Het doel van Cederroth? Eerste Hulp voor Iedereen. Overal. Cederroth biedt dan ook innovatieve oplossingen met een uitgebreid assortiment die gewone mensen in staat stellen eerste hulp te verlenen zonder speciale opleiding.

Vlamboog is premium dealer van Cederroth! Dealer worden of bestellen ? Klik hieronder

Voel je veilig met Cederroth Eerste Hulp

Top kwaliteit

Het groene Eerste Hulp-paneel van Cederroth is een voorloper geweest, voortdurend gevolgd door nieuwe producten van de hoogste kwaliteit. Ze werken onvermoeibaar om ervoor te zorgen dat u, de klant, tevreden bent met de kwaliteit van de producten en kunt vertrouwen op de leveringen.

Functionaliteit

Cederroth legt er bovendien sterk de nadruk op dat de oplossingen eenvoudig en functioneel moeten zijn. Zo kunnen de producten voor veel verschillende doeleinden worden gebruikt, waardoor Eerste Hulp duidelijk en eenvoudig is.

Gemakkelijk te gebruiken en bij te vullen

De stations van Cederroth beschikken daarnaast over duidelijke instructies en zijn gemakkelijk bij te vullen; rode etiketten geven aan wanneer een product op is, samen met het referentienummer.

Assortiment

Cederroth heeft haar assortiment opgesplitst in zes overzichtelijke categorie├źn, te weten:

Cederroth stations

Met de serie eerstehulpstations van Cederroth heeft iedere werkplek een eigen kleine eerstehulpafdeling om zo snel mogelijk paraat te zijn wanneer er zich een ongeluk voordoet. Daarbij zijn de stations van Cederroth heel overzichtelijk en zo vormgegeven dat het juiste product eenvoudig en snel gevonden kan worden. De stations zijn voorzien van duidelijke illustraties en zijn eenvoudig bij te vullen. Daarbij geven rode stickers aan wanneer een product op is en welk referentienummer het product heeft.

Cederroth oogdouche

Als er een ongeluk met calciumhoudende stoffen (cement, beton of kalk) is gebeurd, kun je veilig spoelen met Cederroth oogdouche omdat deze 100 % fosfaatvrij is. De flacon is zodanig vormgegeven dat ze het oog ca. 1,5 minuut met een rijkelijke stroom spoelt. Deze heeft de langste houdbaarheidstermijn op de markt, van 4,5 jaar.

Pleisters

De pleisters en pleisterautomaten vormen een compleet en gemakkelijk te gebruiken systeem. Pleisters zijn gemakkelijk aan te brengen, flexibel en soepel te gebruiken. In de pleisterautomaat trekt men de pleisters er naar beneden uit. Zo kun je voorkomen dat andere pleisters vuil worden of bebloed raken.

Navullingen

Met de navullingen van Cederroth kun je zaken die ontbreken gemakkelijk aanvullen. Hier vind je bijvoorbeeld producten voor bloedingen, brandwonden, oogletsel, verstuikingen, shock, ademhalingsproblemen, hygi├źnische toebehoren en andere hulpmiddelen.

Mobiele kits van Cederroth

Met de innovatieve serie Mobiele Kits voor mensen in beweging, bijvoorbeeld op werkplekken in de bouw, in de bedrijfsauto of voor persoonlijk gebruik, is er altijd een eerstehulpuitrusting ter plaatse, klaar voor gebruik. Mobiele kits zijn dan ook een goede aanvulling op de vaste stations om zo snel mogelijk bij de hand te hebben wanneer er een ongeluk gebeurt. Bekijk ook ons artikel over de Cederroth Wound Care Dispenser.

Brandwondverzorging

Cederroth heeft een gedegen assortiment brandwondenproducten voor eerste- en tweedegraadsverbrandingen. Bovendien is elk product gemakkelijk te gebruiken met duidelijke instructies. Bovendien kunnen Cederroths brandwondenproducten heel goed worden gebruikt wanneer men niet onmiddellijk beschikt over water. Ze zijn namelijk draagbaar, en daardoor ook direct beschikbaar.

Kijk voor meer informatie op de website van Cederroth.

Cederroth