Brady Corporation vervaardigt en levert totaaloplossingen voor de identificatie en beveiliging van mensen, producten en plaatsen. De producten van Brady verbeteren de veiligheid, productiviteit en prestaties van klanten en omvatten kwalitatieve labels, pictogrammen, veiligheidsproducten, printers en software.

Brady Corporation is een internationale fabrikant en marketeer van complete oplossingen voor de identificatie en bescherming van mensen, producten en plaatsen. Prestatiegerichtheid is dan ook de dagelijkse drijfveer achter de zakelijke beslissingen. Ze ontwerpen producten en oplossingen om te presteren op een manier die anderen gewoonweg niet kunnen; de mensen presteren op een manier die regelmatig de verwachtingen overtreft. De focus en discipline als bedrijf zijn gericht op solide langetermijnprestaties voor zowel de klanten als aandeelhouders. Kortom, de essentie van Brady, en dus ook van het merk, is gecentreerd rond “prestaties”. De productlijn omvat onder andere absorptiemiddelen, lockout tagout, labels, leidingmerkers, printers, pictogrammen, software, statusmarkering en logistieke markering.

Innovatie bij Brady

Identificeren en beschermen

Wanneer prestaties het belangrijkst zijn, kun je op Brady vertrouwen om mensen, producten en eigendommen te beschermen en te identificeren met betrouwbare oplossingen voor kritieke toepassingen in veeleisende omgevingen. De oplossingen van Brady helpen de veiligheid, de beveiliging, de productiviteit en de prestaties van de klant te verhogen. Het gamma omvat hoogwaardige identificatielabels, veiligheids- en locatie-identificatieproducten, printers, software, lockout/tagout-producten en absorptiematerialen.

Performance Matters

De focus op kwaliteit leidde in 1940 tot de introductie van betrouwbare labels die geschikt zijn voor het identificeren van draden en kabels in vliegtuigen, zelfs wanneer deze worden blootgesteld aan extreem hoge temperaturen. Sindsdien slaagt het bedrijf erin een betrouwbare identificatieoplossing aan te bieden wanneer prestaties van het grootste belang zijn.

Uitblinken in alles wat we doen

Brady is de geprefereerde identificatiepartner in diverse industrie├źn omwille van de betrouwbare, conforme en beproefde identificatieoplossingen, de uitgebreide mogelijkheden tot maatwerk en het feit dat ze samen met de klant nadenken over nieuwe identificatieoplossingen die beantwoorden aan diens behoeften.

Kijk voor meer informatie op de website van Brady. Bekijk ook onze uitgebreide documentatie.

Brady-logo