Steeds meer mensen dragen een bril en hebben een veiligheidsbril nodig.
Het is daarom een noodzaak geworden om hen te voorzien van een juiste
veiligheidscorrectiebril. We hebben een compleet aanbod aan verschillende soorten lenzen (monofocaal, bifocaal en multifocaal) en we kunnen metingen bij jou op locatie verrichten. Ook kun je gebruik maken van het ruime servicenetwerk van opticiens. Neem middels onderstaande formulieren contact met ons op om samen tot een aanbod op maat te komen.

HET BELANG VAN OOGBESCHERMING
Onze ogen zijn bijna altijd geopend en worden daarom continue blootgesteld aan verschillende stofjes. De ene werkplek is de andere niet en elke werkplek heeft aparte maatregelen als het gaat om oogbescherming. Mechanische, thermische, chemische en stralingsrisico’s zijn allemaal mogelijk. Ook het kantoor is een werkplek en juist hier kan oogbescherming belangrijk zijn. Veel apparaten die wij dagelijks gebruiken bevatten ‘blauw licht’, wat mogelijk schade kan opleveren. Langdurige blootstelling aan schadelijk blauw licht kan namelijk onder andere stress, hoofdpijn en oogafwijkingen veroorzaken. Dit kan gemakkelijk voorkomen worden door het dragen van de juiste beeldschermbril.

HET BELANG VAN GEHOORBESCHERMING
Onze oren worden net zoveel blootgesteld als onze ogen, maar worden lang niet altijd zo goed beschermd. Gehoorbeschadiging kan optreden bij langdurige blootstelling aan geluiden hoger dan 80 decibel. Hoe hoger het aantal decibel, des te sneller treedt gehoorbeschadiging op. Gehoorbescherming is enkel effectief in luidruchtige omgevingen als deze constant en zonder onderbreking gedragen worden. Eenvoudige wegwerpdoppen zijn hiervoor niet optimaal. Daarom wordt aangeraden om gebruik te maken van op maat gemaakte gehoorbescherming van partner Elacin.

Contact / overig

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.